Патент 84435. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович; Хомічак, Любомир Михайлович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Хомичак, Любомир Михайлович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Борисова, Алина Алексеевна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гурский, Петр Васильевич; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Дата:
2013
Короткий опис(реферат):
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого
знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні як 2:1, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Суть розробки, основні результати:
Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло пальмоядровое тугоплавкое, как соль плавильная используется смесь цитрата натрия и триполифосфата натрия в соотношении как 2: 1, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
Показати повний опис матеріалу