00 DSpace/Manakin Repository

Технологія виробництва субпродуктових ковбасних виробів та технологічний проект ковбасного цеху потужністю 1т/зм.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мізь, Євгенія Миколаївна
dc.contributor.author Мизь, Евгения Николаевна
dc.contributor.author Miz, Eugene M.
dc.date.accessioned 2016-05-26T12:13:33Z
dc.date.available 2016-05-26T12:13:33Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3357
dc.description One of the main branches of industry are meat sausage production. Meats - a sausage meat products from minced meat in a shell, whether or not subjected to heat treatment or fermentation and ready for consumption. The composition stuffing recipes are based on other than the main raw materials (meat, bacon), serum or plasma, sometimes raw blood, protein stabilizer, or skimmed milk powder, egg products, spices, as binders - starch, conventional or modified, flour. uk_UK
dc.description.abstract Однією з основних галузей м’ясної промисловості є ковбасне виробництво. Ковбасні вироби – це м’ясні продукти з ковбасного фаршу в оболонці, чи без неї, піддані термічній обробці або ферментації та готові до споживання. В склад фаршу залежно від рецептури входять крім основної сировини (м’ясо, шпик), сироватка чи плазма крові, іноді сира кров, білковий стабілізатор, знежирене чи сухе молоко, яйце-продукти, прянощі, в якості зв’язуючих речовин – крохмаль, звичайний чи модифікований, борошно. Одной из основных отраслей мясной промышленности является колбасное производство. Колбасные изделия - это мясные продукты из колбасного фарша в оболочке или без нее, подвергнутые термической обработке или ферментации и готовые к употреблению. В состав фарша в зависимости от рецептуры входят кроме основного сырья (мясо, шпик), сыворотка или плазма крови, иногда сырая кровь, белковый стабилизатор, обезжиренное или сухое молоко, яйцепродукты, пряности, в качестве связующих веществ - крахмал, обычный или модифицированный, муку. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject м’ясо uk_UK
dc.subject субпродукти uk_UK
dc.subject ковбаси uk_UK
dc.subject мясо uk_UK
dc.subject субпродукты uk_UK
dc.subject колбасы uk_UK
dc.subject meat uk_UK
dc.subject offal uk_UK
dc.subject sausage uk_UK
dc.title Технологія виробництва субпродуктових ковбасних виробів та технологічний проект ковбасного цеху потужністю 1т/зм. uk_UK
dc.title.alternative Технология производства субпродуктов колбасных изделий и технологический проект колбасного цеха мощностью 1 т / изм. uk_UK
dc.title.alternative Production technology subproduktovyh sausages and sausage shop design technological capacity 1t / MR. uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу