00 DSpace/Manakin Repository

Перегляд Харчових технологій за датою

Перегляд Харчових технологій за датою

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Хоменко, Яна Вікторівна; Хоменко, Яна Викторовна; Khomenko, Yana V. (Сумський національний аграрний ун-т, 2014)
    В курсовій роботі були опрацьовані такі питання, як: показники якості маслянки; можливості використання маслянки у виробництві молочних продуктів функціонального призначення; вплив маслянки на фізико-хімічні, органолептичні ...
  • Синенко, Тетяна Павлівна; Синенко, Татьяна Павловна; Sinenko, Tatiana P. (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Молоко — продукт з обмеженим терміном зберігання, оскільки є сприятливим середовищем для розвитку мікроорганізмів і швидко псується. Крім того, отримання молока має сезонний характер, що не завжди дає можливість вживати ...
  • Семенець, Марина Вікторівна; Семенец, Марина Викторовна; Semenets, Marina Viktorovna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Удосконалення технології виробництва мусу шляхом поєднання гелеутворювачів різної природи. Усовершенствование технологии производства мусса путем объединения гелеобразователей разной природы.
  • Вязовченко, Андрій Миколайович; Вязовченко, Андрей Николаевич; Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Макаронні вироби це особлива група зерно борошняних товарів, яка доступна за ціною, добре знайома покупцям і налічує безліч прихильників серед населення, які дуже поширені і широко використовуються в харчуванні. Макаронные ...
  • Попова, Єлизавета Сергіївна; Попова, Елизавета Сергеевна; Popovа, Elizabeth Sergeevna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    В курсовій роботі обґрунтовано аналіз та технологію виробництва карамелі з начинкою. Вивчено рецептуру та проведено аналіз асортименту. Проаналізовано технологічний процес виробництва, контроль якості, шляхи розвитку ...
  • Черниш, Юлія Ігорівна; Черниш, Юлия Игоревна; Chernish, Yulia Igorevna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Проектування гярячого цеху їдальні на 50 місць, розробка виробничої програми їдальні, цеху, підібір устаткування, розраxунок чисельності кухарів цеху, описання органiзацiї їх працi;визначення площі цеху. Проектирование ...
  • Мізь, Євгенія Миколаївна; Мизь, Евгения Николаевна; Miz, Eugene M. (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Однією з основних галузей м’ясної промисловості є ковбасне виробництво. Ковбасні вироби – це м’ясні продукти з ковбасного фаршу в оболонці, чи без неї, піддані термічній обробці або ферментації та готові до споживання. В ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    В курсовій роботі йдеться про характеристику інноваційних технологій в м’ясній галузі, основні тенденції розвитку виробництва варених ковбасних виробів та характеристика сучасних технологій, а також вказується характеристика ...
  • Петрина, А. В.; Петрина, А. В.; Petrina., A. V. (Cумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Розробка апаратурно-технологічної схеми для виробництва хлібобулочних виробів та визначення потужності електродвигуна тістомісильної машини. Разработка аппаратурно-технологической схемы производства хлебобулочных изделий ...
  • Цокур, Аліна Олексіївна; Цокур, Алина Алексеевна; Cokur, Alina Oleksiivna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Робота складається з двох розділів : огляд літератури та розрахункова частина. Розділ огляд літератури включає в себе характеристику породи та етапи технологічних процесів формування виробництва молока та яловичини. ...
  • Рапута, П. В.; Рапута, П. В.; Raputa, P. V. (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Визначення потужності електродвигуна м'ясорозрихлювача та наведення сучасного, модернізованого устаткування. Определение мощности электродвигателя мясорозрыхлителя и приведение современного, модернизированного оборудования.
  • Погоріляк, Олена Юріївна; Погориляк, Елена Юрьевна; Pohorilyak, Alyona Yurevna (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    У курсовому проекті досліджено рецептуру та технологію виробництва фруктово-ягідного мармеладу. Представлена механізована потокова лінія виробництва формового яблучного мармеладу. Проведено перерахунок сировини в разі ...
  • Білик, Яна Віталіївна; Билык, Яна Витальевна; Bilyk, Yana Vitalievna (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    У курсовій роботі досліджується технологія виробництва зефіра. Наведена характеристика об’єкту дослідження, асортимент, сировина. Також, обґрунтовано рецептурний склад зефіру, визначені вимоги до готової продукції та шляхи ...
  • Коган, Валерія Русланівна; Коган, Валерия Руслановна; Kohan, Valeriia Ruslanovna (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    У роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества.
  • Копиця, Олексій Анатолійович; Копица, Алексей Анатольевич; Kopitsa, Alexey Anatolyevich (СНАУ, 2018)
    У статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также ...
  • Геращенко, Марина Юріївна; Геращенко, Марина Юрьевна; Gerashchenko, Maryna Yuryevna (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    В курсовій роботі досліджена технологія виробництва халви, її класифікація, рецептурні складові, вимоги до якості та класична схема апаратурно-технологічної схеми по виробництву халви соняшникової. Проведені рецептурні ...
  • Балаклейська, Дар’я Миколаївна; Балаклейская, Дарья Николаевна; Balakleiska, Daria Mykolayivna (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    У роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также ...
  • Ященко, Юлія Володимирівна; Ященко, Юлия Владимировна; Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    У роботі досліджено властивості майонезу «Провансаль» 67% жирності, показники його якості, а також розробка майонезу функціонального призначення «Горіховий». В работе исследованы свойства майонеза «Провансаль» 67% жирности, ...
  • Бистрік, Олександра Володимирівна; Быстрик, Александра Владимировна; Bystrik, Oleksandra Volodymyrivna (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    Курсова робота присвячена вивченню технології виробництва білого шоколаду. В роботі розглянутий поетапний процес виготовлення продукту, враховуючи апаратурну лінію. Також вказані вимоги до сировини та готової продукції. ...
  • Єршов, Олександр Вадимович; Ершов, Александр Вадимович; Ershov, Alexandr Vadimovich (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    У статті досліджено властивості білого столового вина, показники його якості, а також розробка додаткової канавки на плашці для безперешкодного наливання напою. В статье исследованы свойства белого столового вина, показатели ...