dc.contributor.author |
Лобачова, Надія Леонідівна |
|
dc.contributor.author |
Лобачёва, Надежда Леонидовна |
|
dc.contributor.author |
Lobacheva, Nadeshda Leonidovna |
|
dc.date.accessioned |
2016-06-16T08:28:13Z |
|
dc.date.available |
2016-06-16T08:28:13Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Лобачова Н. Л. Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів : монографія [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова. - Суми : СНАУ, 2015. – 211 с. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3503 |
|
dc.description |
In the monograph discloses the innovative technology of gluten-free bakery products with collagen proteins and transglutaminase in patients with impaired exchange of proteins. The expediency of joint application of flour mixtures, transglutaminase and collagen proteins. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У монографії висвітлені інноваційні технології безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази для хворих з порушеним обміном білкових речовин. Обґрунтовано доцільність сумісного застосування борошняних сумішей, трансглютамінази та колагенвмісних білків. В монографии раскрыты инновационные технологии безглютеновых хлебобулочных изделий с использованием колагенсодержащих белков и трансглютаминазы для больных с нарушенным обменом белковых веществ. Обоснована целесообразность совместного применения мучных смесей, трансглютаминазы и колагенсодержащих белков. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний університет |
uk_UK |
dc.subject |
целіакія |
uk_UK |
dc.subject |
безглютенове борошно |
uk_UK |
dc.subject |
трансглютаміназа |
uk_UK |
dc.subject |
целиакия |
uk_UK |
dc.subject |
безглютеновая мука |
uk_UK |
dc.subject |
трансглютаминаза |
uk_UK |
dc.subject |
celiac disease |
uk_UK |
dc.subject |
non-gluten flour |
uk_UK |
dc.subject |
transglutaminase |
uk_UK |
dc.title |
Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Усовершенствование технологии безглютеновых хлебобулочных изделий |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Improving the technology of gluten-free baked goods |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |