Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лобачова, Надія Леонідівна | |
dc.contributor.author | Лобачёва, Надежда Леонидовна | |
dc.contributor.author | Lobacheva, Nadeshda Leonidovna | |
dc.date.accessioned | 2016-06-16T08:28:13Z | |
dc.date.available | 2016-06-16T08:28:13Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Лобачова Н. Л. Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів : монографія [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова. - Суми : СНАУ, 2015. – 211 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3503 | |
dc.description | In the monograph discloses the innovative technology of gluten-free bakery products with collagen proteins and transglutaminase in patients with impaired exchange of proteins. The expediency of joint application of flour mixtures, transglutaminase and collagen proteins. | uk_UK |
dc.description.abstract | У монографії висвітлені інноваційні технології безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази для хворих з порушеним обміном білкових речовин. Обґрунтовано доцільність сумісного застосування борошняних сумішей, трансглютамінази та колагенвмісних білків. В монографии раскрыты инновационные технологии безглютеновых хлебобулочных изделий с использованием колагенсодержащих белков и трансглютаминазы для больных с нарушенным обменом белковых веществ. Обоснована целесообразность совместного применения мучных смесей, трансглютаминазы и колагенсодержащих белков. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | целіакія | uk_UK |
dc.subject | безглютенове борошно | uk_UK |
dc.subject | трансглютаміназа | uk_UK |
dc.subject | целиакия | uk_UK |
dc.subject | безглютеновая мука | uk_UK |
dc.subject | трансглютаминаза | uk_UK |
dc.subject | celiac disease | uk_UK |
dc.subject | non-gluten flour | uk_UK |
dc.subject | transglutaminase | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии безглютеновых хлебобулочных изделий | uk_UK |
dc.title.alternative | Improving the technology of gluten-free baked goods | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |