00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лобачова, Надія Леонідівна
dc.contributor.author Лобачёва, Надежда Леонидовна
dc.contributor.author Lobacheva, Nadeshda Leonidovna
dc.date.accessioned 2016-06-16T08:28:13Z
dc.date.available 2016-06-16T08:28:13Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Лобачова Н. Л. Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів : монографія [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова. - Суми : СНАУ, 2015. – 211 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3503
dc.description In the monograph discloses the innovative technology of gluten-free bakery products with collagen proteins and transglutaminase in patients with impaired exchange of proteins. The expediency of joint application of flour mixtures, transglutaminase and collagen proteins. uk_UK
dc.description.abstract У монографії висвітлені інноваційні технології безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази для хворих з порушеним обміном білкових речовин. Обґрунтовано доцільність сумісного застосування борошняних сумішей, трансглютамінази та колагенвмісних білків. В монографии раскрыты инновационные технологии безглютеновых хлебобулочных изделий с использованием колагенсодержащих белков и трансглютаминазы для больных с нарушенным обменом белковых веществ. Обоснована целесообразность совместного применения мучных смесей, трансглютаминазы и колагенсодержащих белков. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject целіакія uk_UK
dc.subject безглютенове борошно uk_UK
dc.subject трансглютаміназа uk_UK
dc.subject целиакия uk_UK
dc.subject безглютеновая мука uk_UK
dc.subject трансглютаминаза uk_UK
dc.subject celiac disease uk_UK
dc.subject non-gluten flour uk_UK
dc.subject transglutaminase uk_UK
dc.title Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів uk_UK
dc.title.alternative Усовершенствование технологии безглютеновых хлебобулочных изделий uk_UK
dc.title.alternative Improving the technology of gluten-free baked goods uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу