00 DSpace/Manakin Repository

Технология кулинарной продукции

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шильман, Лев Залманович
dc.contributor.author Шильман, Лев Залманович
dc.contributor.author Shilman, Lev Zalmanovich
dc.date.accessioned 2016-07-22T07:39:46Z
dc.date.available 2016-07-22T07:39:46Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Шильман Л. З. Технология кулинарной продукции : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 4-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2016. - 176 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3701
dc.description Describes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 5 digits. uk_UK
dc.description.abstract Описаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 5 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 5 розряду. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Издательский центр «Академия» uk_UK
dc.subject процессы предприятий питания uk_UK
dc.subject сырье uk_UK
dc.subject полуфабрикаты uk_UK
dc.subject процеси підприємств харчування uk_UK
dc.subject сировина uk_UK
dc.subject напівфабрикати uk_UK
dc.subject catering processes uk_UK
dc.subject raw materials uk_UK
dc.subject semi-finished products uk_UK
dc.title Технология кулинарной продукции uk_UK
dc.title.alternative Технологія кулінарної продукції uk_UK
dc.title.alternative Technology culinary products uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу