dc.contributor.author |
Геращенко, Марина Юріївна |
|
dc.contributor.author |
Геращенко, Марина Юрьевна |
|
dc.contributor.author |
Gerashchenko, Maryna Yuryevna |
|
dc.date.accessioned |
2018-03-23T12:38:22Z |
|
dc.date.available |
2018-03-23T12:38:22Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5591 |
|
dc.description |
In the course work the technology of production of halva, its classification, recipe components, quality requirements and the classical scheme of the hardware-technological scheme for the production of sunflower halva have been investigated. Conducted compilation calculations and the conclusions drawn thereon. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
В курсовій роботі досліджена технологія виробництва халви, її класифікація, рецептурні складові, вимоги до якості та класична схема апаратурно-технологічної схеми по виробництву халви соняшникової. Проведені рецептурні розрахунки та наведені висновки по ним. В курсовой работе исследована технология производства халвы, ее классификация, рецептурные составляющие, требования к качеству и классическая схема аппаратурно-технологической схемы по производству халвы подсолнечной. Проведенные рецептурные расчеты и приведены выводы по ним. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
халва |
uk_UK |
dc.subject |
виробництво |
uk_UK |
dc.subject |
технологія |
uk_UK |
dc.subject |
халва |
uk_UK |
dc.subject |
производство |
uk_UK |
dc.subject |
технология |
uk_UK |
dc.subject |
halva |
|
dc.subject |
production |
|
dc.subject |
technology |
|
dc.title |
Обґрунтування та аналіз технології виробництва халви |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Обоснование и анализ технологии производства халвы |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Substantiation and analysis of halva production technology |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |