00 DSpace/Manakin Repository

Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого шоколаду

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бистрік, Олександра Володимирівна
dc.contributor.author Быстрик, Александра Владимировна
dc.contributor.author Bystrik, Oleksandra Volodymyrivna
dc.date.accessioned 2018-03-30T09:40:15Z
dc.date.available 2018-03-30T09:40:15Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5610
dc.description Coursework is devoted to the study of the technology of white chocolate production. In the work, a step-by-step process of manufacturing a product is considered, taking into account the equipment line. Also requirements for raw materials and finished products are specified. Coursework contains analysis of the formulation, technological and instrumentation schemes. Also contains the introduction of innovations in the product to improve it. Designed for university students specialty Food technology and engineering. uk_UK
dc.description.abstract Курсова робота присвячена вивченню технології виробництва білого шоколаду. В роботі розглянутий поетапний процес виготовлення продукту, враховуючи апаратурну лінію. Також вказані вимоги до сировини та готової продукції. Курсова робота містить аналіз рецептури, технологічні та апаратурні схеми. Також є впровадження інновацій до продукту для його покращення. Призначена для студентів ВНЗ та спеціальністю Харчові технології та інженерія. Курсовая работа посвящена изучению технологии производства белого шоколада. В работе рассмотрен поэтапный процесс изготовления продукта, учитывая аппаратурную линию. Также указаны требования к сырью и готовой продукции. Курсовая работа содержит анализ рецептуры, технологические и аппаратурные схемы. Также содержит внедрение инноваций в продукт для его улучшения. Предназначена для студентов вузов специальности Пищевые технологии и инженерия. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject технологія uk_UK
dc.subject білий шоколад uk_UK
dc.subject виробництво uk_UK
dc.subject технология uk_UK
dc.subject белый шоколад uk_UK
dc.subject производство uk_UK
dc.subject technology uk_UK
dc.subject white chocolate uk_UK
dc.subject production uk_UK
dc.title Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого шоколаду uk_UK
dc.title.alternative Обоснование и анализ технологии производства белого шоколада uk_UK
dc.title.alternative Substantiation and analysis of white chocolate production technology uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу