Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Балаклейська, Дар’я Миколаївна | |
dc.contributor.author | Балаклейская, Дарья Николаевна | |
dc.contributor.author | Balakleiska, Daria Mykolayivna | |
dc.date.accessioned | 2018-04-02T09:39:52Z | |
dc.date.available | 2018-04-02T09:39:52Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5614 | |
dc.description | The article investigates the properties of bagels products, its quality indicators, as well as the development of bagels of functional purpose “Kiyevskiye”. | uk_UK |
dc.description.abstract | У роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также разработка баранок функционального назначения «Киевские». | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | бубличні вироби | uk_UK |
dc.subject | рідка опара | uk_UK |
dc.subject | тісто | uk_UK |
dc.subject | бараночные изделия | uk_UK |
dc.subject | жидкая опара | uk_UK |
dc.subject | тесто | uk_UK |
dc.subject | bagels products | uk_UK |
dc.subject | liquid opaque | uk_UK |
dc.subject | dough | uk_UK |
dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства бараночных изделий | uk_UK |
dc.title.alternative | Substantiation and analysis production technology bagels products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |