DSpace Repository

Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів

Show simple item record

dc.contributor.author Балаклейська, Дар’я Миколаївна
dc.contributor.author Балаклейская, Дарья Николаевна
dc.contributor.author Balakleiska, Daria Mykolayivna
dc.date.accessioned 2018-04-02T09:39:52Z
dc.date.available 2018-04-02T09:39:52Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5614
dc.description The article investigates the properties of bagels products, its quality indicators, as well as the development of bagels of functional purpose “Kiyevskiye”. uk_UK
dc.description.abstract У роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также разработка баранок функционального назначения «Киевские». uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject бубличні вироби uk_UK
dc.subject рідка опара uk_UK
dc.subject тісто uk_UK
dc.subject бараночные изделия uk_UK
dc.subject жидкая опара uk_UK
dc.subject тесто uk_UK
dc.subject bagels products uk_UK
dc.subject liquid opaque uk_UK
dc.subject dough uk_UK
dc.title Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів uk_UK
dc.title.alternative Обоснование и анализ технологии производства бараночных изделий uk_UK
dc.title.alternative Substantiation and analysis production technology bagels products uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account