dc.contributor.author |
Балаклейська, Дар’я Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Балаклейская, Дарья Николаевна |
|
dc.contributor.author |
Balakleiska, Daria Mykolayivna |
|
dc.date.accessioned |
2018-04-02T09:39:52Z |
|
dc.date.available |
2018-04-02T09:39:52Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5614 |
|
dc.description |
The article investigates the properties of bagels products, its quality indicators, as well as the development of bagels of functional purpose “Kiyevskiye”. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также разработка баранок функционального назначения «Киевские». |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
бубличні вироби |
uk_UK |
dc.subject |
рідка опара |
uk_UK |
dc.subject |
тісто |
uk_UK |
dc.subject |
бараночные изделия |
uk_UK |
dc.subject |
жидкая опара |
uk_UK |
dc.subject |
тесто |
uk_UK |
dc.subject |
bagels products |
uk_UK |
dc.subject |
liquid opaque |
uk_UK |
dc.subject |
dough |
uk_UK |
dc.title |
Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Обоснование и анализ технологии производства бараночных изделий |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Substantiation and analysis production technology bagels products |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |