dc.contributor.author |
Єршов, Олександр Вадимович |
|
dc.contributor.author |
Ершов, Александр Вадимович |
|
dc.contributor.author |
Ershov, Alexandr Vadimovich |
|
dc.date.accessioned |
2018-04-26T08:09:12Z |
|
dc.date.available |
2018-04-26T08:09:12Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5674 |
|
dc.description |
The article examines the properties of white table wine, its quality indicators, and the development of an additional groove on the bottle for unhindered filling of the drink. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У статті досліджено властивості білого столового вина, показники його якості, а також розробка додаткової канавки на плашці для безперешкодного наливання напою. В статье исследованы свойства белого столового вина, показатели его качества, а также разработка дополнительной канавки на бутылке для беспрепятственного налива напитка. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
вино |
uk_UK |
dc.subject |
якість |
uk_UK |
dc.subject |
контроль якості |
uk_UK |
dc.subject |
вино |
uk_UK |
dc.subject |
качество |
uk_UK |
dc.subject |
контроль качества |
uk_UK |
dc.subject |
wine |
uk_UK |
dc.subject |
quality |
uk_UK |
dc.subject |
quality control |
uk_UK |
dc.title |
Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Обоснование и анализ технологии производства белого столового вина |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Substantiation and analysis of the production technology of white table wine |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |