00 DSpace/Manakin Repository

Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Єршов, Олександр Вадимович
dc.contributor.author Ершов, Александр Вадимович
dc.contributor.author Ershov, Alexandr Vadimovich
dc.date.accessioned 2018-04-26T08:09:12Z
dc.date.available 2018-04-26T08:09:12Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5674
dc.description The article examines the properties of white table wine, its quality indicators, and the development of an additional groove on the bottle for unhindered filling of the drink. uk_UK
dc.description.abstract У статті досліджено властивості білого столового вина, показники його якості, а також розробка додаткової канавки на плашці для безперешкодного наливання напою. В статье исследованы свойства белого столового вина, показатели его качества, а также разработка дополнительной канавки на бутылке для беспрепятственного налива напитка. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject вино uk_UK
dc.subject якість uk_UK
dc.subject контроль якості uk_UK
dc.subject вино uk_UK
dc.subject качество uk_UK
dc.subject контроль качества uk_UK
dc.subject wine uk_UK
dc.subject quality uk_UK
dc.subject quality control uk_UK
dc.title Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина uk_UK
dc.title.alternative Обоснование и анализ технологии производства белого столового вина uk_UK
dc.title.alternative Substantiation and analysis of the production technology of white table wine uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу