Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Єршов, Олександр Вадимович | |
dc.contributor.author | Ершов, Александр Вадимович | |
dc.contributor.author | Ershov, Alexandr Vadimovich | |
dc.date.accessioned | 2018-04-26T08:09:12Z | |
dc.date.available | 2018-04-26T08:09:12Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5674 | |
dc.description | The article examines the properties of white table wine, its quality indicators, and the development of an additional groove on the bottle for unhindered filling of the drink. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті досліджено властивості білого столового вина, показники його якості, а також розробка додаткової канавки на плашці для безперешкодного наливання напою. В статье исследованы свойства белого столового вина, показатели его качества, а также разработка дополнительной канавки на бутылке для беспрепятственного налива напитка. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | вино | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | контроль якості | uk_UK |
dc.subject | вино | uk_UK |
dc.subject | качество | uk_UK |
dc.subject | контроль качества | uk_UK |
dc.subject | wine | uk_UK |
dc.subject | quality | uk_UK |
dc.subject | quality control | uk_UK |
dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства белого столового вина | uk_UK |
dc.title.alternative | Substantiation and analysis of the production technology of white table wine | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |