00 DSpace/Manakin Repository

М'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного винограду

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Окуневська, Світлана Олександрівна
dc.contributor.author Пасичный, Василий Николаевич
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Окуневская, Светлана Александровна
dc.contributor.author Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Tishchenko, Vasily Ivanovich
dc.contributor.author Okunevska, Svitlana Olexandrovna
dc.date.accessioned 2018-11-01T13:19:53Z
dc.date.accessioned 26 грудня
dc.date.available 2018-11-01T13:19:53Z
dc.date.issued 2017-12-26
dc.identifier.citation М'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного винограду [Електронний ресурс] : пат. № 121969 UA A23L 13/60../ В. М. Пасічний, Н. В. Божко, В. І. Тищенко, С. О. Окуневська ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05988, заявл. 15.06.2017, опубл. 26.12.2017 р., Бюл. № 24. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6183
dc.description In the patent for a useful model, data is given on meat snails semi-finished products - meatballs containing turmeric mechanical collapse, duck meat, turkey skin, hydrated oat bran fiber, chicken eggs, fresh onion, salt casserole, black pepper ground, according to a useful model, in the preparation of minced meat as a source of antioxidants, add the powder of red grape seeds. uk_UK
dc.description.abstract У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясні січені напівфабрикати - котлети, що містять м'ясо індика механічного обвалювання, м'ясо качки, шкіру індика, гідратовану клітковину вівсяних висівок, яйця курячі, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений, згідно з корисною моделлю, на стадії приготування фаршу як джерело антиокислювальних речовин додають порошок кісточок червоного винограду.В патенте на полезную модель приводятся данные о мясные рубленные полуфабрикаты - котлеты, содержащих мясо индюка механической обвалки, мясо утки, кожу индюка, гидратированную клетчатку овсяных отрубей, яйца куриные, лук репчатый свежий, соль поваренную, перец черный молотый, согласно изобретению, на стадии приготовления фарша как источник антиокислительных веществ добавляют порошок косточек красного винограда. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject м'ясо качки uk_UK
dc.subject напівфабрикати січені uk_UK
dc.subject харчова цінність uk_UK
dc.subject мясо утки uk_UK
dc.subject полуфабрикаты рубленые uk_UK
dc.subject пищевая ценность uk_UK
dc.subject duck meat uk_UK
dc.subject meat-containing semi-finished patties uk_UK
dc.subject nutritional value uk_UK
dc.title М'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного винограду uk_UK
dc.title.alternative Мясосодержащие полуфабрикаты рубленые "Cумские" с порошком косточек красного винограда uk_UK
dc.title.alternative Meat-containing semi-finished patties "Sumsky" with powder of red grape seed uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу