Короткий опис(реферат):
У патенті на корисну модель наводяться дані про комбіновану варену ковбасу з м’ясом риби «Василівську», яка містить яловичину знежиловану другого гатунку, свинину знежиловану напівжирну, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, сіль кухонну, нітрит натрію, яка відрізняється тим, що містить фарш білого товстолобика та клітковину вівсяних висівок, горіх мускатний.
В патенте на полезную модель приводятся данные о комбинированной вареную колбасу с мясом рыбы «Василевскую», которая содержит говядину жилованную второго сорта, свинину жилованную полужирную, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, соль поваренную, нитрит натрия, отличающуюся тем, содержит фарш белого толстолобика и клетчатку овсяных отрубей,орех мускатный.
Суть розробки, основні результати:
In the patent for a useful model data is given on the combined boiled sausage with meat of fish "Vasilivska", which contains beef, distilled from the second brand, pork bacon, semolina, starch, ground black pepper, nutmeg, salt, sodium nitrite, which is different, which contains minced meat of white carp and oat bran, nutmeg.