Короткий опис(реферат):
The article is devoted to studying of the possibility of combining regional sources of aquaculture, water of waterfowl with traditional types of meat and vegetable raw materials for increasing the biological efficiency of meat-containing products. The conducted studies confirmed the high nutritional value of meat- containing products using duck meat and freshwater fish.Стаття присвячена дослідженню можливості комбінування регіональних джерел аквакультури, м'яса водоплавної птиці із традиційними видами м'ясної і рослинної сировини для підвищення біологічної ефективності м'ясо-містких виробів. Проведені дослідження підтвердили високу харчову цінність м'ясо-містких продуктів із використанням м’яса качки та м’яса прісноводної риби.
Суть розробки, основні результати:
Статья посвящена исследованию возможности комбинирования региональных источников аквакультуры, мяса водоплавающей птицы с традиционными видами мясного и растительного сырья для повышения биологической эффективности мясо-содержащих изделий. Проведенные исследования подтвердили высокую пищевую ценность мясо-содержащих продуктов с использованием мяса утки и мяса пресноводной рыбы.