00 DSpace/Manakin Repository

Спосіб виробництва сиру м’якого з ламінарією

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Болгова, Н. В.
dc.contributor.author Болгова, Н. В.
dc.contributor.author Bolgova, N. V.
dc.date.accessioned 2020-03-02T10:07:29Z
dc.date.available 2020-03-02T10:07:29Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Спосіб виробництва сиру м’якого з ламінарією [Електронний ресурс] : пат. UA 131020 МПК (2018.01) A23С 19/00 A23С 19/076 (2006.01) / Н. В. Болгова ; заявник Сумський нац. аграрн. ун-т. – № u 2018 05313 ; заявл. 14.05.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1, 2019 р. uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7529
dc.description The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of soft cheeses with thermo-acid coagulation of milk proteins. The method allows to expand the range of soft cheeses and increase their nutritional value. The method of production of soft cheese with laminaria provides for pasteurization of milk, coagulation of milk proteins, removal of whey, forming and self-pressing a clot, salting, salting, drying. Laminaria was added to normalized milk in the amount of 5% of raw materials. uk_UA
dc.description.abstract Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві м'яких сирів з термокислотною коагуляцією білків молока. Спосіб дозволяє розширити асортимент м'яких сирів та підвищити їх харчову цінність.Спосіб виробництва сиру м'якого з ламінарією передбачає пастеризацію молока, коагуляцію білків молока, видаленням молочної сироватки, формування та самопресування згустку, посол, просолювання, просушування. Ламінарію вносили в нормалізоване молоко у кількості 5% від сировини. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве мягких сыров с термокислотной коагуляцией белков молока. Способ позволяет расширить ассортимент мягких сыров и повысить их пищевую ценность. Способ производства сыра мягкого с ламинарией предусматривает пастеризацию молока, коагуляцию белков молока, удалением молочной сыворотки, формирование и самопрессование сгустка, посол, просаливание, просушку. Ламинарию вносили в нормализованное молоко в количестве 5% от сырья. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject м’який сир uk_UA
dc.subject ламінарія uk_UA
dc.subject термокислотна коагуляція uk_UA
dc.subject мягкий сыр uk_UA
dc.subject ламинария uk_UA
dc.subject термокислотная коагуляция uk_UA
dc.subject soft cheese uk_UA
dc.subject kelp uk_UA
dc.subject thermo-acid coagulation uk_UA
dc.title Спосіб виробництва сиру м’якого з ламінарією uk_UA
dc.title.alternative Способ производства сыра мягкого с ламинарией uk_UA
dc.title.alternative Method of production of soft cheese with laurence uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу