dc.contributor.author |
Божко, Наталія Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василь Іванович |
|
dc.contributor.author |
Пасічний, Василь Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Божко, Наталья Владимировна |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василий Иванович |
|
dc.contributor.author |
Пасичный, Василий Николаевич |
|
dc.contributor.author |
Bozhko, Natalia Vladimirovna |
|
dc.contributor.author |
Tischenko, Vasyl Ivanovich |
|
dc.contributor.author |
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-12T07:46:37Z |
|
dc.date.available |
2020-03-12T07:46:37Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Божко Н. В. Виготовлення м’ясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінності [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – К. : НУХТ, 2019. – С. 244-245. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7585 |
|
dc.description |
The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких напівфабрикатів.
Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
НУХТ |
uk_UA |
dc.subject |
мясомісткі посічені напівфабрикати |
uk_UA |
dc.subject |
біологічна цінність |
uk_UA |
dc.subject |
мясосодержащие рубленые полуфабрикаты |
uk_UA |
dc.subject |
биологическая ценность |
uk_UA |
dc.subject |
meat- containing chopped semi-finished products |
uk_UA |
dc.subject |
biological value |
uk_UA |
dc.title |
Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінності |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Изготовление мясосодержащих рубленых полуфабрикатов высокой биологической ценности |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Production of meat-containing chopped semi-finished products of high biological value |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |