00 DSpace/Manakin Repository

Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінності

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Пасичный, Василий Николаевич
dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Tischenko, Vasyl Ivanovich
dc.contributor.author Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
dc.date.accessioned 2020-03-12T07:46:37Z
dc.date.available 2020-03-12T07:46:37Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Божко Н. В. Виготовлення м’ясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінності [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – К. : НУХТ, 2019. – С. 244-245. uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7585
dc.description The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products. uk_UA
dc.description.abstract Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher НУХТ uk_UA
dc.subject мясомісткі посічені напівфабрикати uk_UA
dc.subject біологічна цінність uk_UA
dc.subject мясосодержащие рубленые полуфабрикаты uk_UA
dc.subject биологическая ценность uk_UA
dc.subject meat- containing chopped semi-finished products uk_UA
dc.subject biological value uk_UA
dc.title Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінності uk_UA
dc.title.alternative Изготовление мясосодержащих рубленых полуфабрикатов высокой биологической ценности uk_UA
dc.title.alternative Production of meat-containing chopped semi-finished products of high biological value uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу