JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»
Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Єресь, І. О.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Ересь, И. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Heres, I. A.
Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сиркових паст на основі сиру кисломолочному. Спосіб дозволяє розширити асортимент сиркових паст, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве творожных паст на основе творога. Способ позволяет расширить ассортимент творожных паст, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств.
Суть розробки, основні результати:
The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of curd spreads based on cottage cheese. The method allows to expand the range of curd pastes, increase their nutritional value and impart functional properties to the product.