DSpace Repository

Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном

Show simple item record

dc.contributor.author Болгова, Н. В.
dc.contributor.author Губа, С. О.
dc.contributor.author Цигура, В. В.
dc.contributor.author Галета, Ю. С.
dc.contributor.author Хмелюк, Т. А.
dc.contributor.author Болгова, Н. В.
dc.contributor.author Губа, С. А.
dc.contributor.author Цигура, В. В.
dc.contributor.author Галета, Ю. С.
dc.contributor.author Хмелюк, Т. А.
dc.contributor.author Bolhova, N. V.
dc.contributor.author Guba, S. A.
dc.contributor.author Tsigura, V. V.
dc.contributor.author Galeta, Yu. S.
dc.contributor.author Khmelyuk, T. A.
dc.date.accessioned 2020-12-21T14:04:48Z
dc.date.available 2020-12-21T14:04:48Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Спосіб виробництва плавленого сиру з йод казеїном [Електронний ресурс] : патент UA 141396 МПК (2020.01) A23С 19/00 / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08780 ; заявл. 22.07.2019 ; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7 uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8390
dc.description The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of processed cheese. The method allows you to expand the range of processed cheeses, increase their nutritional value and impart functional properties to the product. uk_UA
dc.description.abstract Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве плавленых сыров. Способ позволяет расширить ассортимент плавленых сыров, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject плавлений сир uk_UA
dc.subject йодказеїн uk_UA
dc.subject сир кисломолочний uk_UA
dc.subject плавленый сыр uk_UA
dc.subject йодказеин uk_UA
dc.subject творог uk_UA
dc.subject processed cheese uk_UA
dc.subject iodcasein uk_UA
dc.subject cottage cheese uk_UA
dc.title Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном uk_UA
dc.title.alternative Способ производства плавленого сыра с йодказеином uk_UA
dc.title.alternative Method for the production of processed cheese with iodcasein uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account