JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate
Pertsevoy, F. V.; Gursky, P. V.; Ladyka, V. I.; Shilman, L . Z.; Simakova, I. V.; Yanchik, M. V.; Lubenko, G . D.; Оboznaya, M. V.; Garntsarek, Z. C.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Янчик, М. В.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Гарнцарек, З. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Ладыка, В. И.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Янчик, М. В.; Любенко, Г. Д.; Обозная, М. В.; Гарнцарек, З. Ч.
The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy-containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables. Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молокосодержащих начинок у ресторанному господарстві, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, кресленнями, схемами, таблицями.
Суть розробки, основні результати:
Монография содержит концентрированную и систематизированную научную информацию об использовании молочного сырья и концентрата семян кунжута для производства термостабильных молочных начинок в ресторанном бизнесе в виде текста, технологических расчетов, чертежей, схем, таблиц.