DSpace Repository

Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів "Ганнівські"

Show simple item record

dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Будницька, Ганна Олександрівна
dc.contributor.author Понпа, Валентина Володимирівна
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Пасичный, Василий Николаевич
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Будницкая, Анна Александровна
dc.contributor.author Понпа, Валентина Владимировна
dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
dc.contributor.author Tischenko, Vasily Ivanovich
dc.contributor.author Budnicka, Ganna Olexandrivna
dc.contributor.author Ponpa, Valentina Volodimirivna
dc.date.accessioned 2021-02-03T14:06:51Z
dc.date.available 2021-02-03T14:06:51Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів "Ганнівські" [Електронний ресурс] : патент на винахід № 122544 UA МПК A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко [та ін.] ; № a201904189; опубл. 25.11.2020; бюл. № 22 uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8441
dc.description The invention is based on the problem of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of complete protein content. uk_UA
dc.description.abstract В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. В основу изобретения поставлена задача разработки мясосодержащих рубленых полуфабрикатов общего питания с низкой себестоимостью, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, органолептические и потребительские характеристики, сбалансированные по содержанию полноценных белков. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject м'ясо качки uk_UA
dc.subject м'ясовмісний напівфабрикат uk_UA
dc.subject мясо утки uk_UA
dc.subject мясосодержащий полуфабрикат uk_UA
dc.subject duck meat uk_UA
dc.subject meat-containing semi-finished products uk_UA
dc.title Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів "Ганнівські" uk_UA
dc.title.alternative Способ производства мясосодержащих полуфабрикатов "Ганновские" uk_UA
dc.title.alternative Method of production of meat-contained semi-finished products "Hannivski" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account