Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | |
dc.contributor.author | Будницька, Ганна Олександрівна | |
dc.contributor.author | Понпа, Валентина Володимирівна | |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | |
dc.contributor.author | Будницкая, Анна Александровна | |
dc.contributor.author | Понпа, Валентина Владимировна | |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasil Mikolaiovich | |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasily Ivanovich | |
dc.contributor.author | Budnicka, Ganna Olexandrivna | |
dc.contributor.author | Ponpa, Valentina Volodimirivna | |
dc.date.accessioned | 2021-02-03T14:06:51Z | |
dc.date.available | 2021-02-03T14:06:51Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів "Ганнівські" [Електронний ресурс] : патент на винахід № 122544 UA МПК A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко [та ін.] ; № a201904189; опубл. 25.11.2020; бюл. № 22 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8441 | |
dc.description | The invention is based on the problem of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of complete protein content. | uk_UA |
dc.description.abstract | В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. В основу изобретения поставлена задача разработки мясосодержащих рубленых полуфабрикатов общего питания с низкой себестоимостью, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, органолептические и потребительские характеристики, сбалансированные по содержанию полноценных белков. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UA |
dc.subject | м'ясовмісний напівфабрикат | uk_UA |
dc.subject | мясо утки | uk_UA |
dc.subject | мясосодержащий полуфабрикат | uk_UA |
dc.subject | duck meat | uk_UA |
dc.subject | meat-containing semi-finished products | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів "Ганнівські" | uk_UA |
dc.title.alternative | Способ производства мясосодержащих полуфабрикатов "Ганновские" | uk_UA |
dc.title.alternative | Method of production of meat-contained semi-finished products "Hannivski" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |