dc.contributor.author |
Божко, Наталія Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василь Іванович |
|
dc.contributor.author |
Пасічний, Василь Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Маринін, Андрій Іванович |
|
dc.contributor.author |
Божко, Наталья Владимировна |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василий Иванович |
|
dc.contributor.author |
Пасичный, Василий Николаевич |
|
dc.contributor.author |
Маринин, Андрей Иванович |
|
dc.contributor.author |
Bozhko, Nataliia Vladimirovna |
|
dc.contributor.author |
Tischenko, Vasyl Ivanovich |
|
dc.contributor.author |
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich |
|
dc.contributor.author |
Marynin, Andriy Ivanovich |
|
dc.date.accessioned |
2021-08-06T10:38:07Z |
|
dc.date.available |
2021-08-06T10:38:07Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Scientific trends : modern challenges : collective monograph / compiled by V. Shpak. – California : GS Publishing Services, 2021. – Vol. 1. – С. 7-15. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9359 |
|
dc.description |
Studies of the effectiveness of berry extracts in the storage of frozen semi-finished products from combined meat and fish raw materials prove the high antioxidant properties of selected berry extracts. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Проведені дослідження ефективності екстрактів ягід при зберіганні заморожених напівфабрикатів із комбінованої м’ясної і рибної сировини доводять високі антиокислювальні властивості обраних ягідних екстрактів.
Проведены исследования эффективности экстрактов ягод при хранении замороженных полуфабрикатов из комбинированной мясной и рыбной сырья доводят высокие антиокислительные свойства выбранных ягодных экстрактов. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
GS Publishing Services |
uk_UA |
dc.subject |
перекісне окислення ліпідів |
uk_UA |
dc.subject |
біофлавоноїдний комплекс ягід |
uk_UA |
dc.subject |
напівфабрикати |
uk_UA |
dc.subject |
перекисное окисление липидов |
uk_UA |
dc.subject |
биофлавоноидный комплекс |
uk_UA |
dc.subject |
полуфабрикаты |
uk_UA |
dc.subject |
correction of lipid peroxidation |
uk_UA |
dc.subject |
bioflavonoid complex of berries |
uk_UA |
dc.subject |
semi-finished products |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Исследование эффективности коррекции перекисного окисления липидов в системах биологического происхождения с использованием биофлавоноидного комплекса ягод |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Study of the effectiveness of correction of lipid peroxidation in systems of biological origin using the bioflavonoid complex of berries |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |