DSpace Repository

Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід

Show simple item record

dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Маринін, Андрій Іванович
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Пасичный, Василий Николаевич
dc.contributor.author Маринин, Андрей Иванович
dc.contributor.author Bozhko, Nataliia Vladimirovna
dc.contributor.author Tischenko, Vasyl Ivanovich
dc.contributor.author Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
dc.contributor.author Marynin, Andriy Ivanovich
dc.date.accessioned 2021-08-06T10:38:07Z
dc.date.available 2021-08-06T10:38:07Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Scientific trends : modern challenges : collective monograph / compiled by V. Shpak. – California : GS Publishing Services, 2021. – Vol. 1. – С. 7-15. uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9359
dc.description Studies of the effectiveness of berry extracts in the storage of frozen semi-finished products from combined meat and fish raw materials prove the high antioxidant properties of selected berry extracts. uk_UA
dc.description.abstract Проведені дослідження ефективності екстрактів ягід при зберіганні заморожених напівфабрикатів із комбінованої м’ясної і рибної сировини доводять високі антиокислювальні властивості обраних ягідних екстрактів. Проведены исследования эффективности экстрактов ягод при хранении замороженных полуфабрикатов из комбинированной мясной и рыбной сырья доводят высокие антиокислительные свойства выбранных ягодных экстрактов. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher GS Publishing Services uk_UA
dc.subject перекісне окислення ліпідів uk_UA
dc.subject біофлавоноїдний комплекс ягід uk_UA
dc.subject напівфабрикати uk_UA
dc.subject перекисное окисление липидов uk_UA
dc.subject биофлавоноидный комплекс uk_UA
dc.subject полуфабрикаты uk_UA
dc.subject correction of lipid peroxidation uk_UA
dc.subject bioflavonoid complex of berries uk_UA
dc.subject semi-finished products uk_UA
dc.title Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід uk_UA
dc.title.alternative Исследование эффективности коррекции перекисного окисления липидов в системах биологического происхождения с использованием биофлавоноидного комплекса ягод uk_UA
dc.title.alternative Study of the effectiveness of correction of lipid peroxidation in systems of biological origin using the bioflavonoid complex of berries uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account