Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y. |
2018 | Дослідження оптимальних термінів зберігання напівфабрикату на основі молюска прісноводного | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2017 | Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберігання | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2020 | Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочів | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S. |
2020 | Оптимізація показників якості йогуртів з додаванням наповнювачів | Геліх, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Савісько, О.; Гелих, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Сависько, О.; Helikh, A.; Prymenko, V.; Vasylenko, O.; Gerashchenko, M.; Savisko, O. |
2018 | Оптимізація рецептури фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2020 | Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators | Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В. |