Перегляд зібрання за групою - Автори Samilik, M. M.
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів | Ладика, В. І.; Самілик, М. М.; Ладика, Л. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Ладыка, В. И.; Самилык, М. М.; Ладыка, Л. Н.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Ladyka, V. I.; Samilik, M. M.; Ladyka, L. M.; Helikh, A. O.; Bolgova, N. V. |
2024 | Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Буяло, Є. С.; Demidova, E. V.; Samilik, M. M.; Buyalo, E. S. |
2020 | Перспективи розвитку регіонального ринку молока та молочної продукції Сумської області | Маслак, О. М.; Самілик, М. М.; Вовчок, С. В.; Маслак, А. Н.; Самилик, М. М.; Вовчок, С. В.; Maslak, O. M.; Samilik, M. M.; Vovchok, S. V. |
2023 | Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |
2021 | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини | Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевий, Ф. В.; Биков, О. П.; Самилык, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевой, Ф. В.; Быков, О. П.; Samilik, M. M.; Bolgova, N. V.; Pertsevy, F. V.; Bykov, O. P. |
2023 | Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |