Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9007
Назва: | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини |
Інші назви: | Расширение ассортимента натурального желейного мармелада из вторичного сырья Expansion of the range of natural recycled jelly jelly |
Автори: | Самілик, М. М. Болгова, Н. В. Перцевий, Ф. В. Биков, О. П. Самилык, М. М. Болгова, Н. В. Перцевой, Ф. В. Быков, О. П. Samilik, M. M. Bolgova, N. V. Pertsevy, F. V. Bykov, O. P. |
Ключові слова: | желейний мармелад осмотична дегідратація смакоароматичні добавки желейный мармелад осмотическая дегидратация вкусоароматические добавки jelly marmalade osmotic dehydration flavors |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Львівський торговельно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Н. В. Болгова, Ф. В. Перцевий, О. П. Биков // Вісник ЛТЕУ. - Сер.»Teхнічні науки». - Львів : Львівський торговельно-економічний університет, 2021. - №25. - Режим доступу : https://doi.org/10.36477/2522-1221-2021-25-13 - Заголовок з екрану |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано сучасні способи виготовлення желейного мармеладу на основі відходів переробки рослинної сировини у овочеві цукати. Запропоновано технологію виготовлення желейного мармеладу із відходів виробництва овочевих цукатів. В статье проанализированы современные способы изготовления желейного мармелада на основе отходов переработки растительного сырья в овощные цукаты. Предложена технология изготовления желейного мармелада из отходов производства овощных цукатов. |
Опис: | The article analyzes modern methods of making jelly marmalade based on the waste of processing plant raw materials into candied vegetables. A technology for the production of jelly marmalade from the waste of the production of candied vegetables has been proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9007 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Розширення асортименту.pdf | 362,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.