Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Перегляд зібрання за групою - Теми фирменное блюдо
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Удосконалення технології виробництва крему вершкового та проектування технологічного процесу в ресторані на 60 місць із розрахунком холодного цеху
Протащук, С. С.
;
Протащук, С. С.
;
Protaschuk, S. S.
2015
Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху
Кохана, Юлія Вікторівна
;
Кохана, Юлия Викторовна
;
Kohana, Julia Viktorivna
2015
Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць
Удянська, Юлія Олегівна
;
Удянская, Юлия Олеговна
;
Udyanskaya, Yulia Olehovna