Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3270
Назва: Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху
Інші назви: Усовершенствование технологии рыбных блюд и проект кафе на 50 мест с расчетом горячего цеха
Improving the technology of fish dishes and draft cafe with 50 seats to the calculation of hot shop
Автори: Кохана, Юлія Вікторівна
Кохана, Юлия Викторовна
Kohana, Julia Viktorivna
Ключові слова: ресторанне господарство
фірмова страва
проектування підприємства
общественное питание
фирменное блюдо
проектирование предприятия
restaurant management
branded dish
enterprise design
Дата публікації: 2015
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. І. Маренкова
Короткий огляд (реферат): Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології рибних страв та проектний розрахунок цеху. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии рыбных блюд и проектный расчет цеха.
Опис: Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3270
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
кохана.PDF
  Restricted Access
3,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.