Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3272
Назва: Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць
Інші назви: Усовершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест
Improving the technology of food grains and design the dining room with 80 seats
Автори: Удянська, Юлія Олегівна
Удянская, Юлия Олеговна
Udyanskaya, Yulia Olehovna
Ключові слова: ресторанне господарство
їдальня
фірмова страва
общественное питание
столовая
фирменное блюдо
restaurant management
cafe
branded dish
Дата публікації: 2015
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. М. Степанова
Короткий огляд (реферат): Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест.
Опис: Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3272
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
удянська.PDF
  Restricted Access
5,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.