Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Browsing by Subject фірмова страва
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Удосконалення технології виробництва крему вершкового та проектування технологічного процесу в ресторані на 60 місць із розрахунком холодного цеху
Протащук, С. С.
;
Протащук, С. С.
;
Protaschuk, S. S.
2015
Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху
Кохана, Юлія Вікторівна
;
Кохана, Юлия Викторовна
;
Kohana, Julia Viktorivna
2015
Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць
Удянська, Юлія Олегівна
;
Удянская, Юлия Олеговна
;
Udyanskaya, Yulia Olehovna