Перегляд зібрання за групою - Теми харчова промисловість

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020The characteristics of the properties of artichoke powder and its use in foodKryzhska, Т.; Danylenko, S.; Xiulian, H.; Крижська, Т.; Даніленко, С.; Хуліань, Х.; Крыжская, Т.; Даниленко, С.; Хулиань, Х.
2018Галузевий стан розвитку та тенденції життєдіяльності підприємствМедвідь, Вікторія Юріївна; Пилипенко, В’ячеслав Валентинович; Пилипенко, Надія Миколаївна; Медведь, Виктория Юрьевна; Пилипенко, Вячеслав Валентинович; Пилипенко, Надежда Николаевна; Medvid, Viktoriya Yu.; Pylypenko, Viacheslav V.; Pylypenko, Nadiia М.
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва зефіруБілик, Яна Віталіївна; Билык, Яна Витальевна; Bilyk, Yana Vitalievna
2020Оцінка фінансової складової конкурентоспроможного потенціалу розвитку підприємств харчової промисловостіСамошкіна, Ірина Дмитрівна; Гриб, Євген Сергійович; Самошкина, Ирина Дмитриевна; Гриб, Евгений Сергеевич; Samoshkina, Iryna Dmitrievna; Gryb, Evgen Sergeevich
2011Стратегічні напрямки розвитку м’ясопродуктового підкомплексу Сумської областіБобирєва, Т. С.; Бобырева, Т. С.; Bobirєva, T. S.
2020Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств пивоварної галузі УкраїниСамошкіна, Ірина Дмитрівна; Гриб, Євген Сергійович; Самошкина, Ирина Дмитриевна; Гриб, Евгений Сергеевич; Samoshkina, Irina Dmitriyevna; Grib, Yevgeniy Sergeyevich
2011Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузіРожкова, Л. Г.; Рожкова, Л. Г.; Rozhkova, L. G.
2012Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузіРожкова, Л. Г.; Рожкова, Л. Г.; Rozhkova, L. G.