Перегляд зібрання за групою - Теми харчові волокна
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Development of the production technology of cooked sausages with the use of plant raw materials | Shang, Feifei; Шань, Фейфей |
2016 | Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридов | Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2016 | Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2012 | Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем | Димитрієвич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Димитриевич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Dimitrijevic, L. P.; Stepanova, T. M. |