Перегляд зібрання за групою - Теми харчові яйця

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 3 із 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Вплив обробки захисними препаратами на основі комплексів «Хітозан-мідь» на зменшення маси харчових курячих яєць протягом зберіганняЧех, Олександр Олександрович; Бордунова, Ольга Георгіївна; Чиванов, Вадим Дмитрович; Чех, Александр Александрович; Бордунова, Ольга Георгиевна; Чиванов, Вадим Дмитриевич; Chekh, Oleksandr Oleksandrovych; Bordunova, Olha Heorhiyivna; Chyvanov, Vadym Dmytrovych
2020Захисні покриття на основі хітозану від патогенної мікрофлори харчових яєцьЧех, Олександр Олександрович; Бордунова, Ольга Георгіївна; Чех, Александр Александрович; Бордунова, Ольга Георгиевна; Czech, Alexander Alexandrovich; Bordunova, Olga Georgievna
2021Реалізація генетичного потенціалу курок-несучок кросу Браун-Нік в умовах СТОВ ім. Шевченка Лебединського району Сумської областіПрилєпа, Євген Сергійович; Прилепа, Евгений Сергеевич; Prilep, Eugene Sergeevich