Перегляд зібрання за групою - Теми bacon

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпикуДимитрієвич, Л. Р.; Скурихіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I.
2017Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберіганняДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.
2016Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпигаДимитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.; Skurikhina, L. A.; Pavlotskaya, L. F.
2017Механізм переходу барвникових речовин й посилення кольору каратиноїдів у жиро-рослинних сумішахДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.
2014Технологія виробів із свинини та проектний розрахунок м’ясопереробного цехуШульпекін, Дмитро Михайлович; Шульпекин, Дмитрий Михайлович; Shulpekin, Dmitry