Перегляд зібрання за групою - Теми food additives
Результати 1 до 9 із 9
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2017 | Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів | Фотіна, Т. І.; Старосельська, А. Л.; Бондаренко, П. Г.; Фотина, Т. И.; Старосельская, А. Л.; Бондаренко, П. Г.; Fotina, T. I.; Staroselska, A. L.; Bondarenko, P. G. |
| 2013 | Визначення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів мікроструктурним методом | Сенченко, А. Л.; Сенченко, А. Л.; Senchenko, A. L. |
| 2022 | Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочок | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В. |
| 2015 | Комплексне дослідження м'ясних продуктів за допомогою мікробіологічних і гістологічного методів | Старосельська, А. Л.; Старосельская, А. Л.; Staroselska, A. L. |
| 2018 | Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Marenkova, T. I. |
| 2023 | Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продукту | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B. |
| 2022 | Розробка натуральних смако-ароматичних добавок із вторинної сировини | Синенко, Тетяна Павлівна; Synenko, T. P. |
| 2022 | Спосіб одержання натуральної смако-ароматичної добавки «Chocolate flavor» | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia |
| 2022 | Спосіб одержання натуральної смако-ароматичної добавки «Meat flavor» | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia |