Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6461
Назва: Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів
Інші назви: Изучение морфологической структуры полисахаридных пищевых добавок, которые используются при производстве мясных продуктов
The study of the morphological structure of polysaccharide food additives, which are used in the production of meat products
Автори: Фотіна, Т. І.
Старосельська, А. Л.
Бондаренко, П. Г.
Фотина, Т. И.
Старосельская, А. Л.
Бондаренко, П. Г.
Fotina, T. I.
Staroselska, A. L.
Bondarenko, P. G.
Ключові слова: мікроструктурне дослідження
харчові добавки
гідроколоїди
микроструктурное исследование
пищевые добавки
гидроколлоиды
microstructural study
food additives
hydrocolloids
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Фотіна Т. І. Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, А. Л. Старосельська, П. Г. Бондаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 11 (41). – С. 77-82.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати мікроструктурного аналізурослинних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів. За допомогою гістологічного дослідження та скануючої електронної мікроскопії встановлено особливості морфологічної структури найбільш поширених добавок вуглеводної природи, їх тинкторіальні властивості та морфометричні дані. В статье представлены результаты микроструктурного анализа растительных пищевых добавок, которые используются при производстве мясных продуктов. С помощью гистологического исследования и сканирующей электронной микроскопии установлено особенности морфологической структуры наиболее распространенных добавок углеводной природы, их тинкториальные свойства и морфометрические данные.
Опис: The article presents the results of microstructural analysis of plant food additives used in the production of meat products. With the help of histological examination and scanning electron microscopy, the features of the morphological structure of the most common carbohydrate additives, their tinctorial properties and morphometric data are established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6461
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.