Перегляд зібрання за групою - Теми food eggs
Результати 1 до 2 із 2
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2020 | Вплив обробки захисними препаратами на основі комплексів «Хітозан-мідь» на зменшення маси харчових курячих яєць протягом зберігання | Чех, Олександр Олександрович; Бордунова, Ольга Георгіївна; Чиванов, Вадим Дмитрович; Чех, Александр Александрович; Бордунова, Ольга Георгиевна; Чиванов, Вадим Дмитриевич; Chekh, Oleksandr Oleksandrovych; Bordunova, Olha Heorhiyivna; Chyvanov, Vadym Dmytrovych |
| 2020 | Захисні покриття на основі хітозану від патогенної мікрофлори харчових яєць | Чех, Олександр Олександрович; Бордунова, Ольга Георгіївна; Чех, Александр Александрович; Бордунова, Ольга Георгиевна; Czech, Alexander Alexandrovich; Bordunova, Olga Georgievna |