Перегляд зібрання за групою - Теми gluten-free flour

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Використання безглютенового борошна та псиліуму у технології печиваМішан, Дар’я; Боковець, Сергій; Mishan, D.; Bokovets, S.
2015Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хлібаШаніна, Ольга Миколаївна; Галясний, Іван Володимирович; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Галясный, Иван Владимирович; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Mikolaivna; Haliasnyi, Ivan Volodimirovich; Lobachova, Nadiiya Leonidivna
2024Удосконалення технології кексів з використанням безглютенових видів борошнаПолятикіна, Юлія Костянтинівна; Poliatykina, Yuliia Kostyantynivna
2023Удосконалення технології маффінів з використанням безглютенового борошнаТолста, Оксана Петрівна; Tolsta, Oksana Petrivna
2018Удосконалення технології сирників з використанням безглютенового борошнаПавлюченко, О. В.; Павлюченко, О. В.; Pavluchenko, O. V.