Перегляд зібрання за групою - Теми gluten-free flour
Результати 1 до 5 із 5
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Використання безглютенового борошна та псиліуму у технології печива | Мішан, Дар’я; Боковець, Сергій; Mishan, D.; Bokovets, S. |
| 2015 | Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба | Шаніна, Ольга Миколаївна; Галясний, Іван Володимирович; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Галясный, Иван Владимирович; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Mikolaivna; Haliasnyi, Ivan Volodimirovich; Lobachova, Nadiiya Leonidivna |
| 2024 | Удосконалення технології кексів з використанням безглютенових видів борошна | Полятикіна, Юлія Костянтинівна; Poliatykina, Yuliia Kostyantynivna |
| 2023 | Удосконалення технології маффінів з використанням безглютенового борошна | Толста, Оксана Петрівна; Tolsta, Oksana Petrivna |
| 2018 | Удосконалення технології сирників з використанням безглютенового борошна | Павлюченко, О. В.; Павлюченко, О. В.; Pavluchenko, O. V. |