Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5297| Назва: | Удосконалення технології сирників з використанням безглютенового борошна | 
| Інші назви: | Совершенствование технологии сырников с использованием безглютеновой муки Improvement of technology of cheese cakes using gluten-free flour  | 
| Автори: | Павлюченко, О. В. Павлюченко, О. В. Pavluchenko, O. V.  | 
| Ключові слова: | сирники сир кисломолочний безглютенове борошно сырники творог безглютеновая мука cheesecakes curd gluten-free flour  | 
| Дата публікації: | 2018 | 
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т | 
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник | 
| Короткий огляд (реферат): | Розробка технології безглютенових сирників на основі рисового кукурудзяного або гречаного борошна дозволить розширити асортимент безглютенової продукції, збагатити страву клітковиною, вітамінами, вуглеводами і білками. Безглютенові сирники можна вживати людям для лікувального та лікувально-профілактичного харчування. На основі експериментальних досліджень і апробацій була розроблена рецептура якісних кукурудзяних сирників, які мають велику кількість поживних речовин і є безпечними для вживання хворим на целіакію. Разработка технологии безглютеновых сырников на основе рисовой, кукурузной або гречневой муки позволит расширить ассортимент безглютеновой продукции, обогатить блюдо клетчаткой, витаминами, углеводами и белками. Безглютеновые сырники можно употреблять людям для лечебного и лечебно-профилактического питания. На основе экспериментальных исследований и апробаций была разработана рецептура качественных кукурузных сырников, которые имеют большое количество питательных веществ и являются безопасными для употребления больным целиакией. | 
| Опис: | Development of technology for gluten-free cheesecakes based on rice, corn or buckwheat flour will expand the range of gluten-free products, fiber-enriched meal, vitamins, carbohydrates and proteins. Gluten-free cheese cakes can be consumed by people for medicinal and preventive nutrition. On the basis of experimental research and testing we have developed the formulation of high-quality gluten-free cheesecakes, which have a large amount of nutrients and are safe for consumption by celiac patients. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5297 | 
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Павлюченко О. В. Диплом.pdf | 2,58 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.