Browsing by Subject hydrocolloids
Showing results 1 to 3 of 3
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2017 | Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів | Фотіна, Т. І.; Старосельська, А. Л.; Бондаренко, П. Г.; Фотина, Т. И.; Старосельская, А. Л.; Бондаренко, П. Г.; Fotina, T. I.; Staroselska, A. L.; Bondarenko, P. G. |
| 2014 | Вивчення тривалості термостійкості та температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів термостійкої молоковмісної начинки | Перцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Любенко, Галина Дмитрівна; Перцевой, Фёдор Всеволодович; Обозна, Маргарита Васильевна; Любенко, Галина Дмитриевна; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Obozna, Margarita Vasilivna; Lyubenco, Galina Dmitrivna |
| 2013 | Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину | Любенко, Галина Дмитрівна; Любенко, Галина Дмитриевна; Lyubenco, Galina Dmitrivna |