Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2329
Назва: | Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину |
Інші назви: | Особенности технологии та рецептуры термостойкой молокосодержащей начинки с использованием пектина. Technology characteristics of heat-resistant filling on the base of raw milk with pectin |
Автори: | Любенко, Галина Дмитрівна Любенко, Галина Дмитриевна Lyubenco, Galina Dmitrivna |
Ключові слова: | гідроколоїди термостійка начинка технологічний процес гидрокалоиды термостойкая начинка технологический процесс hydrocolloids pectin heat-resistant filling polymer technological process |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Любенко Г. Д. Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013. - Вип. 2 (18). - С. 47-51. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено нову технологію термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину. Наведено рецептурний склад та технологічний процес її виробництва. Разработана новая технология термостойкой начинки на основе молочного сырья с использованием пектина. Приведены рецептурный состав и технологический процесс её производства. |
Опис: | Developed the new technology of heat-resistant filling from raw milk using pectin. Shows a prescription composition and the technological processes of its production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2329 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г.Д. Особливості технології.PDF | 716,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.