Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic properties
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Study on the properties of modified starches and their use in the production of dumplings | Mazurenko, Igor; Pertsevoy, Fedir; Shkaraputa, Roman; Мазуренко, І. К.; Перцевой, Ф. В.; Шкарапута, Р. В. |
2023 | Дослідження технологічного процесу переробки молочної сировини та виробництва йогурту в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філії Сумський молочний завод ДП «Аромат» | Красій, Аліна Олександрівна; Krasiy, Alina Oleksandrivna |
2020 | Сиркова паста з часником | Болгова, Н. В.; Лях, В. І.; Шептун, Р. М.; Болгова, Н. В.; Лях, В. И.; Шептун, Р. Н.; Bolhova, N. V.; Liakh, V. І.; Sheptun, R. М. |
2023 | Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням продуктів переробки комах | Роженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O. |