Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydration | Samilyk, M.; Korniienko, D.; Demidova, E.; Tymoshenko, A.; Bolgova, N.; Yeskova, O.; Самілик, М.; Корнієнко, Д.; Демидова, Є.; Тимошенко, А.; Болгова, Н.; Єськова, О. |
2020 | The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables | Samilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М. |
2022 | Using derivative products from processing wild berries to enrich pressed sugar | Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Boqоmol, Nadija; Самілик, Марина; Корнієнко, Дарія; Болгова, Наталія; Соколенко, Вікторія; Бокомол, Надія |
2022 | Безвідходна технологія переробки дикорослої сировини | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Болгова, Н. В.; Samilyk, Marina M.; Demidova, Evgenia V.; Bolgova, Natalia V. |
2022 | Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочок | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В. |
2022 | Вплив осмотичної дегідратації на амінокислотний склад Sorbus aucuparia | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M. |
2024 | Дослідження впливу високих температур на збагачений цукор та продукти його переробки | Самілик, Марина; Корнієнко, Дар’я; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria |
2020 | Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочів | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S. |
2023 | Розробка порошкоподібної харчової добавки на основі плодів обліпихи | Демидова, Є.; Самілик, М.; Demidova, E.; Samilyk, M. |
2024 | Розробка технології натуральних харчових барвників на основі бузини чорної | Омеляненко, Олександр; Omelyanenko, Oleksandr |
2024 | Розробка технології переробки плодів дикорослих рослин на порошкові харчові добавки | Демидова, Євгенія В’ячеславівна; Demydova, Evgeniia |
2024 | Розробка технології харчових барвників на основі похідних переробки шовковиці | Павленко, Сергій; Pavlenko, Serhiy |
2022 | Розроблення безвідходної технології одержання натуральних барвників із рослинної сировини | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M. |
2022 | Розроблення раціонального способу переробки плодів обліпихи | Самілик, Марина Михайлівна; Шешеня, Ігор Олексійович; Samilyk, М. М.; Sheshenya, І. О. |
2022 | Розроблення технології одержання збагаченого цукру | Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Samilyk, M.; Korniienko, D. |
2021 | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини | Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевий, Ф. В.; Биков, О. П.; Самилык, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевой, Ф. В.; Быков, О. П.; Samilik, M. M.; Bolgova, N. V.; Pertsevy, F. V.; Bykov, O. P. |
2021 | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини | Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Перцевий, Федір Всеволодович; Биков, Олександр Миколайович; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Перцевой, Федор Всеволодович; Быков, Александр Николаевич; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Viktorivna; Pertsevyy, Fedor Vsevolodovich; Bikov, Alexander Nikolaevich |
2022 | Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M. |
2022 | Технологічне та апаратурне забезпечення осмотичної дегідратації ягід бузини | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M. |
2021 | Фізичне обгрунтування параметрів осмотичної дегідротації як способу обробки коренеплідних овочів | Самілик, Марина Михайлівна; Samilyk, Maryna Mikhailovna |