Browsing by Subject osmotic dehydration

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydrationSamilyk, M.; Korniienko, D.; Demidova, E.; Tymoshenko, A.; Bolgova, N.; Yeskova, O.; Самілик, М.; Корнієнко, Д.; Демидова, Є.; Тимошенко, А.; Болгова, Н.; Єськова, О.
2020The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetablesSamilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.
2022Using derivative products from processing wild berries to enrich pressed sugarSamilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Boqоmol, Nadija; Самілик, Марина; Корнієнко, Дарія; Болгова, Наталія; Соколенко, Вікторія; Бокомол, Надія
2022Безвідходна технологія переробки дикорослої сировиниСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Болгова, Н. В.; Samilyk, Marina M.; Demidova, Evgenia V.; Bolgova, Natalia V.
2022Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочокСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.
2022Вплив осмотичної дегідратації на амінокислотний склад Sorbus aucupariaСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2024Дослідження впливу високих температур на збагачений цукор та продукти його переробкиСамілик, Марина; Корнієнко, Дар’я; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria
2020Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочівСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S.
2023Розробка порошкоподібної харчової добавки на основі плодів обліпихиДемидова, Є.; Самілик, М.; Demidova, E.; Samilyk, M.
2024Розробка технології натуральних харчових барвників на основі бузини чорноїОмеляненко, Олександр; Omelyanenko, Oleksandr
2024Розробка технології переробки плодів дикорослих рослин на порошкові харчові добавкиДемидова, Євгенія В’ячеславівна; Demydova, Evgeniia
2024Розробка технології харчових барвників на основі похідних переробки шовковиціПавленко, Сергій; Pavlenko, Serhiy
2022Розроблення безвідходної технології одержання натуральних барвників із рослинної сировиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2022Розроблення раціонального способу переробки плодів обліпихиСамілик, Марина Михайлівна; Шешеня, Ігор Олексійович; Samilyk, М. М.; Sheshenya, І. О.
2022Розроблення технології одержання збагаченого цукруСамілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Samilyk, M.; Korniienko, D.
2021Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировиниСамілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевий, Ф. В.; Биков, О. П.; Самилык, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевой, Ф. В.; Быков, О. П.; Samilik, M. M.; Bolgova, N. V.; Pertsevy, F. V.; Bykov, O. P.
2021Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировиниСамілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Перцевий, Федір Всеволодович; Биков, Олександр Миколайович; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Перцевой, Федор Всеволодович; Быков, Александр Николаевич; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Viktorivna; Pertsevyy, Fedor Vsevolodovich; Bikov, Alexander Nikolaevich
2022Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2022Технологічне та апаратурне забезпечення осмотичної дегідратації ягід бузиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2021Фізичне обгрунтування параметрів осмотичної дегідротації як способу обробки коренеплідних овочівСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, Maryna Mikhailovna