Перегляд зібрання за групою - Теми soft cheese

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Аналіз способів виробництва м’яких сирів з відновленого молокаМашкін, Микола Іванович; Денисенко, Сергій Анатолійович; Машкин, Николай Иванович; Денисенко, Сергей Анатольевич; Маshkn, Mikola Iyanoyich; Denisenko, Serhi Anatolovich
2023Використання кіноа у виробництві м’яких сирівБолгова, Наталія Вікторівна; Опімах, Тетяна Сергіївна; Соколенко, Вікторія Вікторівна; Bolgova, N. V.; Opimakh, Т. S.; Sokolenko, V. V.
2021Дослідження фізіко-хімічних показників молочного згустка та удосконалення технології виробництва м’якого сиру в умовах ДП «Аромат» філія «Сумський молочний завод»Тютченко, Катерина Миколаївна; Тютченко, Екатерина Николаевна; Tyutchenko, Ekaterina Nikolaevna
2018Збагачення м’якого сиру йодом за рахунок додавання ламінаріїБолгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Приходько, В. П.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Приходько, В. П.; Bolhova, N. V.; Baidak, M. O.; Prikhodko, V. P.
2024Розробка технології виготовлення м’яких сирів із використанням нетрадиційної сировиниШаклеін, Євген; Shaklein, Evgeny
2019Спосіб виробництва плавленого сиру з ламінарієюБолгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Bolgova, N. V.; Baidak, M. O.
2023Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»Ладика, В. І.; Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Соколенко, В. В.; Назаренко, Ю. В.; Ladyka, V. I.; Bolhova, N. V.; Samilyk, М. М.; Sokolenko, V. V.; Nazarenko, Yu. V.
2019Спосіб виробництва сиру м’якого з ламінарієюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolgova, N. V.
2024Удосконалення технології виготовлення Адигейського сируДмитраков, Андрій Михайлович; Dmitrakov, A. M.
2024Удосконалення технології м’яких сирів із використанням білків рослинного походженняГолов, Костянтин; Golov, K.