Перегляд зібрання за групою - Теми sour milk cheese
Результати 1 до 5 із 5
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2019 | Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass | Samilyk, Maryna Mykhaylivna; Zarubina, Marina Andreevna; Самілик, Марина Михайлівна; Зарубіна, Марина Андріївна; Самилык, Марина Михайловна; Зарубина, Марина Андреевна |
| 2021 | Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» | Давиденко, Діана Олександрівна; Давыденко, Диана Александровна; Davydenko, Diana Alexandrovna |
| 2018 | Розробка технології сиру кисломолочного продукту з підвищеною масовою часткою молочного білку | Голован, Марина Михайлівна; Голован, Марина Михайловна; Golovan, Marina Mikhailovna |
| 2020 | Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок» | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Єресь, І. О.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Ересь, И. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Heres, I. A. |
| 2018 | Технологія виробництва сиру кисломолочного та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех з виробництва сиру кисломолочного) | Кревсун, Катерина Вікторівна; Кревсун, Екатерина Викторовна; Krevsun, Ekaterina Viktorovna |