Перегляд зібрання за групою - Теми sour milk cheese

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese massSamilyk, Maryna Mykhaylivna; Zarubina, Marina Andreevna; Самілик, Марина Михайлівна; Зарубіна, Марина Андріївна; Самилык, Марина Михайловна; Зарубина, Марина Андреевна
2021Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат»Давиденко, Діана Олександрівна; Давыденко, Диана Александровна; Davydenko, Diana Alexandrovna
2018Розробка технології сиру кисломолочного продукту з підвищеною масовою часткою молочного білкуГолован, Марина Михайлівна; Голован, Марина Михайловна; Golovan, Marina Mikhailovna
2020Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Єресь, І. О.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Ересь, И. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Heres, I. A.
2018Технологія виробництва сиру кисломолочного та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех з виробництва сиру кисломолочного)Кревсун, Катерина Вікторівна; Кревсун, Екатерина Викторовна; Krevsun, Ekaterina Viktorovna