Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5827| Назва: | Технологія виробництва сиру кисломолочного та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех з виробництва сиру кисломолочного) |
| Інші назви: | Технология производства творога и техническое переоснащение ООО «Белоцерковская агропромышленная группа» (цех по производству творога) Technology of production of cheese dairy and technical re-equipment of PE "Belotserkivska agroindustrial group" (shop for the production of cheese dairy products) |
| Автори: | Кревсун, Катерина Вікторівна Кревсун, Екатерина Викторовна Krevsun, Ekaterina Viktorovna |
| Ключові слова: | сир кисломолочний молоко сиркова маса творог молоко творожная маса sour milk cheese milk sour cream |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | СНАУ |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
| Короткий огляд (реферат): | В роботі проаналізовано стан молочної промисловості, описані технології виробництва сиру кисломолочного, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. В работе проанализировано состояние молочной промышленности, описаны технологии производства творога, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов;также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. |
| Опис: | The article analyzes the state of the dairy industry, the described technologiesproduction of cheese dairy products, detailed technological schemesproduction and calculation of raw materials, auxiliary materials;Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5827 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| кревсун.pdf | 2,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.