Перегляд зібрання за групою - Теми sour milk drinks
Результати 1 до 4 із 4
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2018 | Аналіз технології виробництва функціональних кисломолочних напоїв з рослинною сировиною | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
| 2020 | Використання кокосового борошна в технології кисломолочних напоїв | Цигура, В. В.; Яременко, І. С.; Цигура, В. В.; Яременко, И. С.; Tsyhura, V. V.; Yaremenko, I. S. |
| 2020 | Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв | Риндич, Р. В.; Самілик, М. М.; Рындич, Р. В.; Самилык, М. М.; Rindich, R. W.; Samilyk, M. М. |
| 2020 | Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів | Цигура, Вікторія Вікторівна; Янковський, Роман Володимирович; Цигура, Виктория Викторовна; Янковский, Роман Владимирович; Tsyhura, Viktоriia Viktorivna; Yankovsky, Roman Vladimirovich |