Перегляд зібрання за групою - Автори Євлаш, В. В.
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Аccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a diet | Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В. |
2015 | Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів | Косолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |
2015-04-02 | Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів | Косолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |
2018 | Удосконалення технології м’ясних паштетів із використанням м’яса перепелів | Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |
2016 | Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелів | Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |