Перегляд зібрання за групою - Автори Melnyk, Oksana Yuriivna
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Recent advances in modification of starch and its applications in china food industry | Chunli, Denga; Feifei, Shanga; Yan, Liua; Melnyk, Oksana Yuriivna; Yanghe, Luo; Ден, Чунлі; Шан, Фейфей; Лю, Ян; Мельник, Оксана Юріївна; Лу, Янге; Дэн, Чуньли; Шан, Фэйфэй; Лю, Янь; Мельник, Оксана Юрьевна; Ло, Янхэ |
2020 | Вивчення міцності гелів при додаванні гліцерину | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych |
2019 | Використання продуктів переробки конопель у виробництві кулінарної продукції | Кравченко, Дарина Володимирівна; Мельник, Оксана Юріївна; Кравченко, Дарья Владимировна; Мельник, Оксана Юрьевна; Kravchenko, Daryna Volodymyrivna; Melnyk, Oksana Yuriivna |
2020 | Особливості технології нового батончика шоколадного | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Маренкова, Татьяна Ивановна; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych; Marenkova, Tetiana Ivanivna |
2019 | Удосконалення технології чіпсів з використанням альтернативних видів борошна | Пальчик, Анастасія Андріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Пальчик, Анастасия Андреевна; Мельник, Оксана Юрьевна; Palchyk, Anastasiya Andriyivna; Melnyk, Oksana Yuriivna |